Si Sepet Dan Si Manis

Si Sepet Dan Si Manis

Sunday, July 31, 2011

So - called Holiday

Salam dan Selamat berhujung minggu :)

Tetibe je kann?? meaning tetibe je i hapdet belog cikodot i ni ujung minggu. Nk tahu sbb ape? sbb i now kat ofis. Bahahahahaha... cos my dad datang kat ofis dan nk meeting ngan bisness partner dia :( i baru je berangan nk  cuci baju harinie. Pastu lepak jap tempat keje my lovelies fiancee. Wah! tup..tup. jam sepuloh dah terpacak kat airport lah. Then, bawk my dad g check in hotel plus, makan dan bla..bla... dekat kol 230ptg baru g ofis.

Ekceli nk g amek mesin thumbprint for illegal foreign workers kat ofs  and laptop, web cam dan jugak printer. Yess, tetibe je smpai ofis, technician ckp tak install lg cos xde password for installation! What?? Dia call lah org yg sepatutnye lebih tahu tntang installation tntang thumbprint machine ni.. Bla..bla..bla.. skg my computer kat ofis ade problem. I suruh dia re-programmed balik sume :( now i tunggu je sume siap install baru leh anta my dad balik hotel. Ntah pukol brape siap pun tak tahu lah :(

I nk balik. Nk cuci baju dlu. Malas dok ofis. Boring. Sbb boring, i update belog ini. Hopefully mengisi mase lapang i :) Pagi tadi beli suratkhabar METRO AHAD. Front page tajuk : KHAIRUL FAHMI PUTUS TUNANG! What The Fish Curry Head lah! I betol2x emo. Coz i dh agak la. Keputusan tu KFCM buat sendiri. Pluss later on baru family dia g jmpe ngan family Elia. I really sad about this. I tumpang simpati pada Elia, of cos. I hope dia tabah dan kuat! Jgn patah semangat. Mungkin ade hikmah disebalik sume ni. Allah S.W.T. Akan memberikan yg terbaik utk diri kite, percayalah.

Biaselah kan, bile dah POPULAR, TERKENAL, BANYAK DUIT, Dan jadi PERHATIAN ORG RAMAI, Tentulah jadi LUPA DIRI. Mase tuh, mata terbukak LUAS. Baru nmpak byknye aweks-aweks cantik meletops kebabooommmm lagi seksi dan HOT dari awek sendiri. Pastu lupa diri dan status sendiri! Arrgghhhh..nyampah aku.

Cukup-cukup lah cite pasal hal nih. Biarkan mereka selesaikan masalah ni secara AMAN. Jgn GANGGU Privasi kehidupan mereka. Hanya berdoa and let them settle all this things properly and with satisfied heart!.  For Elia, smoga berbahagia terus.. Walaupun mungkin bukan ngan KFCM tu, maybe one day will come for your true happiness! Tabah Dan KUAT! Berdoa byk2x pada Tuhan. Jgn JAUH dari ALLAH SWT. Ingat tu. 

I nk sambung BLOGWALKING lagi. Sekian, terima kasih.


Sumber Meletops : ELIA COMEL

Berehat Sebentar : I Suke tgk ELIA dan KFCM sebenarnya. THEY ARE A PERFECTOS COUPLE EVER!

2 comments:

MIAMIAMIA :) said...

ohoho....
berita baik untuk semua yang suka KFCM..
tapi kesian fiancee dyaa :(
hampeh hampehh

neeza the gojes said...

MIAMIAMIA: Yep, dats true :) But of course la kesian kat ELIA tuh. Wish her to be strong enuff!