Si Sepet Dan Si Manis

Si Sepet Dan Si Manis

Friday, July 15, 2011

Guestbook Ala Vintage

Salam dan Selamat petang lagi kepada sume :)

Well, tetibe je kan i nk buat pasal entri ni. Entri pasal Guestbook. Tp ala-ala Vintage. Hahahaha. Lagi-lagi vintage kan? If i were a wedding planner, i akn buat butik kawen for alls bakal2x pengantin yg nk tema ala-ala vintage nih. Pasti gempakkss kan? Sbb kat Malaysia ni kan kurang sikit butik cenggitu.
Haaiissshhh.. i ni kan walaupun nmpk cam hepi semacam je kan? Tp dlm hati masih pk lagi pasal hal ugutan tuh.

Bukan i takot, cume i taknak dia dtg ke ofis i buat malu lah kat i kan? Walaupun i tak buat salah, still i yg akan dpt malu sbb dia kan mulut puaka. Tak mustahil dtg ofis ni buat kecoh betol dan bising2x buat cite bukan-bukan, Isshhhh, simpang malaikat 44 lah. Subhanallah! Dijauhkan lah dari sume tuh. I tak nk la nanti semua orang pandang serong kat i mcm i ni penjenayah je.

K, berbalik lah pada entri i tadi, i kan minat gak kat tema ala-ala vintage nih. Dan i jumpe la idea2x nk buat Guestbook ala-ala vintage. Atau pun ade sesape yg tahu kat mane boleh i dptkan Guestbook ala-ala vintage nih? Or maybe i order je ngan Kak Lyda yg meletopss Hasil tangan dia pun tak kurang hebatnye :) I like it! Hehehehehe. Cume belum berpeluang nk berborak2x dlm belog dia ataupun mane2x.

Tapi, bile pk balik kan, i nk DIY tapi i bukan org yg kreatif. Jadi, lebih baik i tempah je kan? Mmg nmpk mcm membazir, tapi i akan cube cari dalam range harga yg boleh diterima akal :) Hehehehe.
Dah seharian suntuk i tak berbelog. For your information, next week i tak akan dpt hapdet belog ni lebih kurang 5 hari lah. Sbb dari 8pg smpai 6ptg i kena berada di imigresen ni. Ade keje yg HARUS diutamakan :( Sedih sgt2x sbb tak dpt nk hapdet belog ni. 

I wish i dpt hapdet belog sepanjang i kat sane :) Tp dalam MIMPI lah ye. Heheheehhe. Membebel BANYAK je kan i nih. Jom kite layan jap mate kite ni tgk2x gambar2x yg dah i hapdet tadi :)























Sumber Meletops : Makcik ku sayang Google

Berehat Sebentar : Bebannye nk g imigresen minggu depan :(

3 comments:

zimie said...

ehh samela.i juga suka vintage style tau.tapiii apekan daya,kat M'sia ni jarang orang buat.mak pulak bantah siang2.huhuh.

neeza the gojes said...

zimie : yep, kat Malaysia ni mmg kureng sikit la nk cari tema cenggini

Nizam Ijam said...

cantik2 :)


” Nizam Ijam Dot Com”