Si Sepet Dan Si Manis

Si Sepet Dan Si Manis

Tuesday, May 31, 2011

Pink

Salam dan Selamat Pagi sume bloggers2x gojes sekalian :) Dh brekpes ker? Jom LAH kite mulekan brekpes kite ngan kurma pagi2x. Sbb leh mengenyangkan smpai tengahari. Tak caye? Ce cube ce cube. Berlatih la dari skang, tinggal lagi 2 bulan sebelom kite melangkah ke bulan puase yg ditunggu2x tue. Menambahkan amal ibadat smbil menguruskan badan. Heeeee.. Nak berceloteh dan membebel sikit pagi2x nie. Pasal per ek? Blogwalking pagi pon tak abis2x dari tadi. Nk wat keje sikit tadi, tp tinggalkan jap, sbb nak berblogging dlu. Hmmm, pink? korang sume suke pink tak TERUTAMANYE kaum wanita? opcos mstilah kebanyakkan dari kaum wanita nie hampir saje sume suke ngan warne PINK nie. Pink yg melambangkan kewanitaan, kecomelan, kegedikkan, kekiutan, dn sweet jer kan? Errkkk? Betol ker? Betol aper.. tak caye cube tgk orang yg pakai kaler pink a.k.a. merah jambu tue, nmpak sweet je kan? Klau korang tnye kat saya nape saya suke gile kat PINK tue, saya jawab sng jer, sbb saya nie WANITA a.k.a. perempuan. Tentulah Pink nie ada dlm senarai salah satu warne kegemaran kan? Bior le org ckp mcm budak2x ker or xmatang lg ker? Yg penting saya suke. Ececece.... kalau bab2x kaler pinkish tue, saya nie mmg tersuke sgt lah. Klau leh, nk jer saya airbrushkan kreta kesayangan saya warne pink, kerusi kulit warne pink, segalanye warne pink. ITU belom termasok bilik tidor lagi. klau leh nk sume nye berwarne pink! Hah, hambek kau. Giler pink la kau nie, neeza. Huahuahua.... Tp, saya bukanlah seterok itu beb! Saya tak kate klau wat cmtu tu terok, cume saya blom lg smpai ketahap kegilaan pink smpai wat cenggitu sekali. Fuyooo, byk wang ringgit harus dikorban kan utk merealisasikan impian yg satu itu tau. Tak caye, cubelah korang buat dlu. Pastu cite kan kat saya di sini berape jumlah ongkos yg sudah kalian perabiskan utk itu aje. Saya mmg nk buat cmtue, tp memikirkan skg nie saya LEBIH mementingkan PERSIAPAN PERKAHWINAN sendiri, saya lupekan SEBENTAR IMPIAN saya yg satu itu. Saya nk fokuskan pada persiapan perkahwinan saya kerana sayalah PERANCANG MAJLIS tersebot! Yes, it's me, myself and I only. My Famili dan Famili si dia mash diutamakan, cube yg merancang nanti adalah saya sendiri dan encik tunang. Sperti majlis pertunangan kami dlu, kami yg cari barang2x hantaran dari A-Z. Rase puas hati sangat bile diri sendiri yg bersusah payah dan berpenat lelah dgn sume nie. Warne pink tetap  akan saya realisasikan dn cube jdkan kenyataan pada majlis persandingan saya nanti, InsyaAllah. Tema majlis sanding Pink campur Peach, mungkin? Nmpak lh keperempuanan Melayu Terakhir kau! Kuangkuangkuangkuang.....Kelakar kan? yg penting saya suke sangat. Ader aku kisah? Ko kisah aper kan? hihihihihi. Jom kite dok usha barang2x per yg saya impikan warne pink tue ek?

















Bestnye bile tgk barang2x pink kat atas tue :) Seronot dpt merealisasikan sume impian saya nie satu hari nanti.

p/s: PINK oh PINK





2 comments:

Q said...

say no to aalllll pink!!hahah :p sorry neeza, anti pink nih...walaupon pink itu suwit macam honey!!!:p

neeza said...

Q : ala, tak per. setiap orang kan lain pendapatnye... hehehehehehe