Si Sepet Dan Si Manis

Si Sepet Dan Si Manis

Tuesday, August 16, 2011

Pening

Assalammualaikum Dan Selamat Pagi Selasa,

Ape kabar korang ye?? I arap korang sume sihat-sihat selalu ye. Now dah masuk hari ke 9 i kat KL. Nak kata tak happy, mesti lah happy sbb spent time ngan family dan berbuka puasa ngan family. Tapi on the other half of my feeling, I felt lonely. Cos jauh dari My Lovelies Encik SEPET :(( rindu BANGET pada dia. Hurrmmm, i rase nk balik penang lah dis week. Sbb keje i pun last hari khamis ni. So, why not blik penang this week. Tapi kan??? mybe 26 Ogos i nk balik semula KL sbb cuti hari raye.

Maknanye i masuk ofis just 4 hari je!!! Boleh??? Tapi i pk jugak, klau cmtu, baik i dok je KL ni smpai pas raye. Heehehehehehe. Tapi, bile pk kan encik SEPET i, i masih lagi tak smpat nk berbuka puasa ngan dia. So, i feel unfair lak kann???  No choice, i kena balik penang jugak!!!! Yes... dat true. Smalam kan?? i dah beli kasut raye. My dad yg belikan :)) Nk kate vogue sgt tu, ntah lah... tapi yg leh i ckp, i suke tgk kasut tu:)) Dan tinggal i nk cari baju raye je. Hihihihihihi.

Jimat tak duit??? At least, duit i leh belikan encik SEPET i kasut or baju MELAYU ke. I nk pau my dad belikan i baju kurung :P boleh la kann???  My dad jenis sporting dan tak kisah! Dia yg offer i utk beli persiapan raye i :)) Thanks a Million Bunch, dad! Appreciate it. Last year, encik SEPET i yg belikan baju raye utk i. So, dis year, my DAD. Ahahahahahha.. Sgt GEMBIRA!!! LOL.

Okeh, yg wat i pening skarang ni i nk cari baju warne LIME GREEN. tak tahu nk cari katne?? T i nk try tgk kat JALAN TAR. if tak de, i cari lah somewhere else. Hope ade lah kann.. Same goes to baju MELAYU encik Tunang i. I nk try survey gak kat mane-mane baju MELAYU kaler LIME GREEN tu kan. Bajet i dalam RM200.

Kuih raye lak nk beli Chocolate Chip, Kuih Sugi, Kuih Cornflakes madu. Itu je my favourite. Lebihnye i nk beli kerepek-kerepek je. Sbb nampak mcm tu je yg PALING LAKU bile pagi raye kat rumah nenek i. Hihihihihihi. Oh,ye. Nk bayar zakat gak. T nk suruh encik TUNANG i g bayar zakat. Biar lah senang sikit kan??? Duit raye yg kecik-kecik i kena g tukar kat BANK. Sementara tu, if lambat sgt t tak dpt nk tukar, susah lak cmtu.

So, dats all update for today ye dear darling.... Hope sudi bace lah belog cikodot i nih. Selamat Menunaikan Ibadah Puasa yg ke 16Hari :)))


Love n hugs,

neeza

Berehat Sebentar : Asyik update pasal raye je kannnn???? sudah-sudah la neeza.


2 comments:

Cik Zimie said...

same la.bj raya thn ni pun my dad belikan.my dad jenis sportrim.yela last year belikan utk anaknye.next year anak dia ni dah nak tawen.:P

neeza the gojes said...

Cik Zimie : Yeayy!!! Best kan?? syukur.. syukur...