Si Sepet Dan Si Manis

Si Sepet Dan Si Manis

Thursday, July 7, 2011

Baiknye Hati

Salam..
Selamat petang..
Nak wat entri lelaju lagi.
Tapi i rase smpat kot nk buat entri terakhir karang dlm kol lima setengah or 6ptg.
Sbb saje je.

Maklumle idea ngah mencurah2x dari otakku yg serba serabut nih.
I rase kan, i masih lg tak abis buat report bagai nk rak!
Heehehehehehe.
Tetibe dtg lg idea psl benda alah vintage nih lah.
Rase sgt kejam klau tak sharing ngn korang.

Sila abaikan rase poyo i nie kan?
Malas dah i nk berfesbuk bagai lagik.
I sekadar online fesbuk utk postkan link belog cikodot i  nih.
Lebihnye, i suke Blogwalking around sehari suntuk pun snggup kaw!
Hehehehehe.
I tinggalkan jejak i.
Kat komen, chatbox or kadang2x i just follow.

Tapi, seriusly i tak pernah suruh orang follow belog cikodot i nih. I malu le ckp cmtuh.
Sbb takot nmpk mcm terdesak je nk follower ramai kan?
So, i decide yg i just tinggalkan jejak supaya u olls semua thu kewujudan atau kedatangan i kat belog u olls sume.
Tetibe blushingg.. sebab kan.. i nk masuk satu contest ni tau.
Actually sangat eksaited sbb ade gak belogger yg sudi buat contest cmnieh.
Sbg belogger yg baru2x berjinak dlm dunia blogging nih kan,
Smemangnye memerlukan contest cenggini.
I dah join tadi. 
Sesape nk join boleh gak.
Sila tinggalkan link korang kat komen  BELOG MAMA HOT
Utk bloggers2x yg followers bawah 100 je taw!

Ehh, nape i dah mcm lari tajok je kan?
Klah, bukan lari tajok, cume nk bagitau je tadi.
Hehehehehhe.
I nk sharing sesuatu yg menarik kat sini :)
Vintage Wallpapers.
Who loves Wallpapers, tolong angkat tangan dan kaki tinggi2x ye.

I jumpe what the lovelies vintage wallpapers.
Terase sgtlah jatuh cinta tau.
By the way, pliiisshhhh celik kan mate dan bukak mate besar2x supaya u olls dpt tgk wallpapers yg i update nih.
Sangat cantik dan meletoppsss nookkksss!
So, jom intai jap.
























Sumber Meletops : Google yg cantik gojes

Berehat Sebentar : AGAK2x mahal tak vintage wallpaper nih ?


2 comments:

PinKy MoMMa said...

ello dear..

sis pinky ur 43 follower ;)
sama sama tlg blogger ya..

stay tune..esok sis promote k..
eppy blogging..

neeza said...

Hai PinKy MoMMa : thanks a lots ye follow neeza :) i will tolong new blogger of coz :)

Dan akn trus bace belog sis.