Si Sepet Dan Si Manis

Si Sepet Dan Si Manis

Tuesday, July 26, 2011

Payung MENARIK

Hai sume, Selamat Petang :)

Tetibe je i tak de selera nk makan :( entah kenape pun tak tahu lah. WHY?? maybe pk something. But, maybe pk pasal keje nih. I think so. Tp malas lah nk pk byk lagi. Nanti orang ckp i nih over acting lak kan? So, i tinggalkan dulu cite pasal keje or nk cari keje baru. Tadi i ngah BW dan jugak sambil2x tuh i dah jumpe payung. Wahhhh!! Cantik dan Meletops gitu. Rase mcm nk nangis jer.

Sudah over betol ye kau, neeza! Hihihihihi. By the way, i mmg tahu xramai yg amek peduli sgt tentang payung. Even dlm majlis perkahwinan nanti kan? Tp i pk, why not kite cube cari lain dari yg lain lak kan? Tak kan nk same je mcm org lain. I prefer vintage styles. U know.. Vintage is ordinary gorgeous. Dan some more, vintage nih lain sikit dari yg lain. Dats why i minat kat vintage nih. So, i bajet lah kan nk buat something vintage style mase wedding nanti. 

If tak dpt tema vintage pun, tak pe. I will put some vintage style there. Any things that can be useful for me :) Ngeeee.. senyum lebar jap. Tapi, jauh lagi perjalanan i nih. Now, i ngah spent money very wisely. You know, prempuan, tak leh tahan nafsu nk bershopping bagai! Haaaiissshhh.. sob..sob.. I dah cube, but for real, i nk cube gak jadi a very2x good spender.. ooopppsss bukan seluar dalam tapi maksud i disini, jadi seorang yg berjimat cermat. Itu kata omputih loh.. LOL :) heehehehehehhehehe.

Are u got any ideas for me to put more vintage style in wedding ceremony? Give me more darl... I will appreciate it yoooo.. Okeh lah, jom kite semakkan jap mate ni ngan gambar2x mengancam dari Makcik jiran belakang rumah i, Si Google.














Berehat Sebentar : Payung penting kot if korang nk berarak kat luar rumah :)



5 comments:

Ima Salsuzaima said...

memang catik payung2 tu..:)

Queen F said...

dah boleh buat payung pengantin :D tapi kalau takat nak lenggang pegi pasar err err mcm tak sesuai pulak :|

neeza the gojes said...

Ima Salsuzaima: Yup, mmg cantik kan??

Queen F: Payung tu mmg utk hari perkahwinan tau dear :) not for g market.

merahitujambu said...

cantik sgt..nk satu..=p

neeza the gojes said...

merahitujambu: nak ker? amek lah dear :)