Si Sepet Dan Si Manis

Si Sepet Dan Si Manis

Friday, July 29, 2011

Nak BELI vco

Salam dan Selamat Petang Jumaat.

Sejak semalam lpas dpt udpate dari satu belog BEST NIE dia ada wat promosi sempena nk puase ni kann? Promosi dari 27 Julai - 31 Julai nih. Pasal VCO. Atau dalam nama penuhnya Virgin Coconut Oil. Ala, minyak kelapa DARA. Tapi dalam bentuk kapsul lah. Byk kebaikkannye rupa-rupanye. Baru i tahu. Since dia ada buat promosi hebat. I dah isi form nk beli sebotol. Nak beli banyak tak rase pun nk buat cmtuh, sbb ni first time nk try kan? Jadi, i tak nk lah tamak haloba dan rakus. 

I cadang nk beli sebotol je dlu. Baru tadi isi form order. In case, dia call i dalam mase terdekat nih, i ckp i akan bank in kan duit besok. Paling lambat pun. Promosi skg sebotol cume RM37 dan harga postage utk pos laju RM6 sahaja. Jadi total sume adalah = RM43.00 je. Murah kann?? Tak salah mencuba ye. Byk kebaikkannya. Disini i listkan sedikit sebanyak kebaikkan kapsul tu ye.


60 biji sebotol

cara makan:
  • diambil dua biji pagi
  • atau dua biji malam
  • atau satu biji pagi dan satu biji malam
[sebelum atau selepas makan]

melawaskan pembuangan air besar dan kecil, mengawal kencing manis, meningkatkan kadar ketahanan tubuh badan, meningkatkan kadar metabolisme pada seluruh sel tubuh, memusnahkan organisma perosak seperti virus, mengurangkan keadaan mudah lapar, mengurangkan kandungan lemak, mengurangkan risiko serangan jantung dan darah tinggi, meningkatkan daya tahan tubuh, anti-penuaan, mengatasi masalah menopaus wanita, menghasilkan tenaga segera, jika disapu pada kulit ia mampu mengurangkan infeksi dan mencegah garis halus pada kulit, meingkatkan penyerapan kalsium dan magnesium untuk tulang dan gigi, melindungi dari serangan osteoporosis, terhindar daripada gejala alahan, memperbaiki kualiti tidur dan menelakkan dengkur, memperbaiki hubungan suami isteri, dan pelbagai lagi.

dalam bentuk softgel (kapsul) yang boleh dimakan dan disapu pada kulit.




Sesuai untuk:
  • kanak-kanak
  • remaja
  • lelaki
  • wanita
  • bujang
  • berumahtangga



Harga Asal:
RM39.90


Harga Promosi:
RM37





Sbb tulah i tergerak nak cuba kan? Sbb banyak pulak khasiatnya. Bagus sgt. Kepada: Cik Ardini Humaira, saya akan bank in kan duit besok ye. Ape-ape boleh contact my number dekat order form tu.


Sumber Meletops : Kredit gambar : Google

Berehat Sebentar : VCO tak de bahan KIMIA okeh..



3 comments:

PinKy MoMMa said...

VCO memang bagus hehe :)
sebab tu sis jadi stokist utk tganu..

zimie said...

yeay ade geng VCO.zimie pun beli jugak.hari sabtu ni akak yana tu hantar.COD gitu.tak sabar nak mencuba VCO!!:)

neeza the gojes said...

Pinky Momma : oh, momma hot jadi stokis utk tganu ek? okeh, Gud luck!

zimie: Wow!! Kite ade geng VCO. yes, leh cube. dah cube pasti tahu kann???

Love n hugs all,

neeza